Моите Птици - канарчета, хибриди
  Заглавна Страница   Форум   Помощ Търси Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Червени изпражнения  (Прочетена 5507 пъти)
shikata
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

Публикации: 35

« -: Април 07, 2008, 05:08:38 »

Имам едно такова въпросче,  интересува ме дали някой е имал подобен случай .Случвало ли му се е на някой, женска която е в процес на снасяне, след като е вече легнала да мъти след второто яйце, да стане от яйцата и изпражненията да са и червени.Не е хващана с ръка така че мисля вероятноста от счупено яйце в нея отпада.Самата птица изглежда доста умърлушена.Някой ако има идея или му се е случвало подобно нещо да  помага .Undecided
Активен

sandan
profesional
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 14

« Отговор #1 -: Април 07, 2008, 07:31:22 »

Изпражнения с кървави остатъци са признак на кокцидиоза.
Активен
todpetrov
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #2 -: Април 07, 2008, 09:22:10 »

колеги нека,  когато някой от нас знае повече да разкаже ,за какво става на въпрос по- подробно. Например да разкаже да евентуални причини  и за решение на проблема ако може .
Благодаря ви !!!
Активен
shikata
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Април 08, 2008, 04:06:57 »

Нови факти, днес сутринта намерих на дъното на клетката мека черупка от яйце,прокъсана,  значи това се се е случило.Незнам поради каква причина се е счупило в нея но изглежда това е причината за червените изпражнения.Женската е легнала отново на яйцата, не ги беше замътила сериозно така че се надяваме на резултати  Smiley .Малко е омърлушена но надявам се да и отмине.Интересен ми е обаче факта че проблеми с снасянето на яйцата имам винаги с женска която събирам с определен мъжки, с други женски нямам проблем.Миналата година пак с този мъжкар ми умря женска която неможа да снесе.Има ли логика според вас или си въобразявам.
Активен

sandan
profesional
Newbie
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: Април 08, 2008, 07:04:45 »

колеги нека,  когато някой от нас знае повече да разкаже ,за какво става на въпрос по- подробно. Например да разкаже да евентуални причини  и за решение на проблема ако може .
Благодаря ви !!!
Извинявам се за краткият коментар,изчаквах и други мнения .
Активен
sandan
profesional
Newbie
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Април 08, 2008, 07:06:20 »

Нови факти, днес сутринта намерих на дъното на клетката мека черупка от яйце,прокъсана,  значи това се се е случило.Незнам поради каква причина се е счупило в нея но изглежда това е причината за червените изпражнения.Женската е легнала отново на яйцата, не ги беше замътила сериозно така че се надяваме на резултати  Smiley .Малко е омърлушена но надявам се да и отмине.Интересен ми е обаче факта че проблеми с снасянето на яйцата имам винаги с женска която събирам с определен мъжки, с други женски нямам проблем.Миналата година пак с този мъжкар ми умря женска която неможа да снесе.Има ли логика според вас или си въобразявам.
Сложи на дъното на клетката чист весник и наблюдавай как са изпражненията няколко дни.
Активен
shikata
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: Април 11, 2008, 08:15:07 »

Проблеми с женската засега няма, ще видим какъв ще е резултата от люпилото  Smiley.
Активен

Tags:
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Search Engine Optimisation (SEO) seo google Display Pagerank YooBG - ??????????? ?????? Elate v Bulgariantop.com i glasuvaite za tozi sait .: BGtop.net :. Elate v BG TOP.com i glasuvaite za tozi sait!!!
BG Direktoriq BG Directory